1 op 1 BEGELEIDING (coaching)

Ik begeleid je graag persoonlijk 1 op 1 in mijn atelier door middel van creatieve expressie en systemisch werk met jouw vraagstukken. Mocht je willen onderzoeken of ik je kan helpen, plannen we een intake gesprek in. Vaak zijn er maar enkele sessies nodig en gezien ik snel tot de kern kom duren de sessie max 1uur per keer. Jij bent heel welkom met jouw verhaal. Je hoeft je niet in te houden, uiten is bevrijdend. 

WORKSHOPS

Ook geef in met liefde workshops in mijn atelier voor kleine groepen. Zie hieronder voor het aanbod. Mocht je vragen hebben voel je vrij om mij te contacten. 

Zou je een workshop met creatieve expressie willen op maat voor je vriendinnengroep of met collega’s, neem contact met me op. Ik heb diverse mogelijkheden in overleg. . 

Ontdek de magie van zelfexpressie door de samensmelting van dansexpressie en intuïtief schilderen. Deze workshop is ontworpen om een diepe reis naar de binnenwereld te bevorderen, waarbij we de kracht van beweging en kleur gebruiken om innerlijke reflectie tot leven te brengen.

Wat kun je verwachten:

 • 💃 Dans als Vorm van Zelfontdekking: Verplaats je van je hoofd naar je lichaam. Laat de muziek je begeleiden in je dans en ervaar wat er door je heen wil bewegen. Dat wat jij in beweging zet, zit niet meer vast en er ontstaat zo ruimte voor jouw authentieke zelfexpressie.
 • 🎨 Schilderen van Binnen naar Buiten: Door de dans zit je in je lijf en kun je vanuit de beweging aan de slag met verf. Zo zet jij jouw innerlijke gedachten, emoties en ervaringen op een papier. Laat penselen of handen met verf dansen op canvas en ontdek de unieke expressie die uit jouw binnenste naar voren komt.

 • 🌌 Innerlijke Reflectie: Vervolgens gaan we samen reflecteren op de ontstane creaties.

 • Deze workshop moedigt je aan om jouw binnenwereld te ervaren en te vertalen naar kunstzinnige creaties over jezelf, je emoties en je levensreis, en hierop te reflecteren.

Waarom INNERLIJKE REFLECTIE:

Bij INNERLIJKE REFLECTIE geloven ik in de kracht van creativiteit om verbinding te maken met de diepste lagen van ons wezen. In mijn deskundige begeleiding combineer ik dansexpressie en intuïtief schilderen op een unieke manier, waardoor de deelnemers een transformerende ervaring ondergaan.

Dompel jezelf onder in creatieve expressie, geniet van het moment en ontdek innerlijke rust en ontspanning. 🌟 Laat ons samen deze inspirerende reis maken!

Waar en Wanneer:

 • 📍 Locatie: Atelier Anne Tetteroo, Boshuizerkade 119b, Leiden
 • 📅 Datum: Maandag 15 april
 • 🕙 Tijd: 10:00 – 12:00 uur (inloop vanaf 9:45u, max uitloop 12.30u)

Investering in Jezelf:

 • 💸 Kosten: €77 (BTW-vrij)

Aanmelden: Stuur een appje naar 06-18069530 of mailtje naar info@annetetteroo.nl om je plek te reserveren. Ik werk met max 6 deelnemers om een fijne veilige setting te waarborgen. 

Je hoeft niet te kunnen dansen of schilderen. De beweging komt van binnenuit en het gaat niet om een mooi resultaat bij het schilderen. Het perfectionisme mag uit gedurende de workshop. Ook dat wat andere van je vinden. Het is echt op jezelf en jouw binnenwereld gericht. 

Volgende INNERLIJKE REFLECTIE workshop is op 

 • 📅 Datum: vrijdag 17 mei
 • 🕙 Tijd: 10:00 – 12:00 uur (inloop vanaf 9:45 uur)
 • 📅 Datum: zaterdag 15 juni
 • 🕙 Tijd: 10:00 – 12:00 uur (inloop vanaf 9:45 uur)

Ontdek de krachtige synergie van systemisch werk en dansexpressie tijdens deze unieke workshop “Dans je Vrij.”

Een buitengewone ervaring waarin jij je vrij kunt bewegen van de belemmeringen die je tegen houden. Uit de loyaliteit, dansen naar meer vrijheid, meer bewegingsvrijheid in dagelijks leven.

Wat mag je verwachten:

 • 👪Systemisch Werk: Ontdek de verbinding tussen jouw innerlijke dynamieken en het grotere systeem waarin je leeft. Krijg inzicht en breng evenwicht in jouw persoonlijke dans van het leven.
 • 💃Dansexpressie: Laat je leiden door de beweging, gebruik je lichaam als een instrument van zelfexpressie en bevrijd jezelf van beperkingen.
 • 🔄 Integratie: Ervaar hoe systemisch werk en dans elkaar aanvullen, waardoor je een dieper begrip krijgt van jouw eigen plek en vrijheid in het systeem.

Waar en Wanneer:

 • 📍 Locatie: Atelier Anne Tetteroo, Boshuizerkade 119b, Leiden
 • 📅 Datum: Zaterdag 13 april 
 • 🕙 Tijd: Van 10u tot 12.00u (inloop vanaf 9.45u)

Voor wie is deze workshop: Iedereen die geïnteresseerd is in het verkennen van systemische dynamieken en de kracht van dansexpressie wil ervaren.

Voor als jij moeite hebt om voor jezelf te kiezen, de ander vaak op nummer 1 zet. Je loyaal voelt naar je gezin van herkomst en je graag je vrijer zou willen voelen om eigen keuzes te maken.

Geen ervaring vereist, alleen nieuwsgierigheid en open houding en het verlangen om te bewegen en te ervaren. 

Investering in Jezelf:

 • 💸 Kosten: €111 (BTW-vrij)

Aanmelden: Stuur een appje naar 06-18069530 of mailtje naar info@annetetteroo.nl om je plek te reserveren. Ik werk met een kleine groep. 

Kom, dans je eigen verhaal in evenwicht en vrijheid. 🌟✨